Nature 3D (2014)

6 Geweld

Nature 3D

6 Geweld
87 minuten Educatief, Natuur, Informatief 2014
Het ambitieuze NATURE, de eerste 3D film van de makers van BBC EARTH, neemt de kijker mee op een onvergetelijke driedimensionale reis over het Afrikaanse continent. Lumière Cinema vertoont de originele versie, met een voice-over van Idris Elba (bekend als Luther uit de BBC-serie). Geen enkel ander continent spreekt zo tot de verbeelding van de natuurliefhebber als Afrika. NATURE 3D neemt je mee naar het unieke Afrikaanse landschap en gunt je een intiem inkijkje in het leven van haar bewoners. Het verbindende element is water. Van de rivieren die de levensaders zijn voor talloze diersoorten, en dus het perfecte jachtveld voor anderen, tot het leven in de oceanen dat afhankelijk is van het water dat hen omgeeft. Van de eeuwige sneeuw op ruige bergtoppen tot de regen die de rijke flora en fauna van de jungle in leven houdt.

Regisseur Nature 3D

Patrick Morris

Schrijvers Nature 3D

Onbekend

Cast Nature 3D

Onbekend

Nature 3D

Wil jij weten waar Nature 3D op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nature 3D draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nature 3D informatie

Benieuwd waar Nature 3D over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nature 3D. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nature 3D al heeft ontvangen.

Nature 3D trailer

Benieuwd of Nature 3D iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nature 3D jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nature 3D kunt kijken!