Navalny - Engels ondertiteld (2022)

Navalny - Engels ondertiteld

98 minuten 28-05-2022
Een verbijsterende en meeslepende must-see documentaire over de enige overgebleven oppositieleider in Rusland: Aleksej Navalny. Winnaar publieksprijs Sundance. Op 20 augustus 2020 raakt Aleksej Navalny ernstig ziek in een vliegtuig onderweg uit Siberië. Hij blijkt vergiftigd en kan op het nippertje worden gered. De moordaanslag komt na jaren van steeds heftiger strijd tussen Navalny en de Russische president Vladimir Poetin. Regisseur Daniel Roher is erbij als Navalny in het gezelschap van zijn vrouw en dochter in Duitsland herstelt. Na de mislukte moordaanslag gaat Navalny met hulp van onderzoekscollectief Bellingcat op zoek naar de daders. Een Bellingcat-onderzoeker spoort het moordcommando op dat het op Navalny had gemunt. In een werkelijk verbijsterende scène praat Navalny aan de telefoon met de mannen die hem probeerden te vermoorden. Ondertussen beraamt hij zijn gevaarlijke terugkeer naar Rusland. In uitgebreide interviews gaat Roher in op Navalny’s drijfveren en diens visie op Rusland, terwijl hij lastige onderwerpen – zoals Navalny’s banden met extreemrechtse nationalisten in het verleden – niet uit de weg gaat. Een onmisbare documentaire over een charismatisch leider die momenteel gevangenzit in een strafkolonie, in een land dat steeds verder in duisternis wordt gehuld. (bron: Movies That Matter)

Regisseur Navalny - Engels ondertiteld

Onbekend

Schrijvers Navalny - Engels ondertiteld

Onbekend

Cast Navalny - Engels ondertiteld

Onbekend

Navalny - Engels ondertiteld

Wil jij weten waar Navalny - Engels ondertiteld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Navalny - Engels ondertiteld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Navalny - Engels ondertiteld informatie

Benieuwd waar Navalny - Engels ondertiteld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Navalny - Engels ondertiteld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Navalny - Engels ondertiteld al heeft ontvangen.

Navalny - Engels ondertiteld trailer

Benieuwd of Navalny - Engels ondertiteld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Navalny - Engels ondertiteld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Navalny - Engels ondertiteld kunt kijken!