Neal 'N' Nikki (2004)

Neal 'N' Nikki

122 minuten Muziek, Romantiek, Musical, Komedie 2004

Recensies Neal 'N' Nikki

MovieMeter: 3,25
Voordat de in Canada opgegroeide Neal (Uday Chopra) wordt uitgehuwelijkt aan een meisje uit Bathinda in India, wil hij de bloemetjes buiten gaan zetten in Vancouver. In zijn pogingen om een meisje te versieren, wordt hij echter steeds gedwarsboomd door de ondeugende en vrijpostige Nikki (Tanisha Mukherjee). Zo valt de vrijgezellenvakantie van Neal telkens weer in het water, totdat Nikki besluit dat ze hem genoeg gepest heeft. Dan blijken de twee meer met elkaar gemeen te hebben dan ze hadden gedacht. Maar dan komt Neal erachter dat Nikki al die tijd heel andere plannen met hem had.

Bekijk het aanbod van Neal 'N' Nikki

Regisseur Neal 'N' Nikki

Arjun Sablok

Schrijvers Neal 'N' Nikki

Arjun Sablok

Anvita Dutt Guptan

Cast Neal 'N' Nikki

Abhishek Bachchan
Uday Chopra
Tanisha Mukherjee
Tanishaa Mukerji
Richa Pallod

Neal 'N' Nikki

Wil jij weten waar Neal 'N' Nikki op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Neal 'N' Nikki draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Neal 'N' Nikki informatie

Benieuwd waar Neal 'N' Nikki over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Neal 'N' Nikki. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Neal 'N' Nikki al heeft ontvangen.

Neal 'N' Nikki trailer

Benieuwd of Neal 'N' Nikki iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Neal 'N' Nikki jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Neal 'N' Nikki kunt kijken!