https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185316-e0f214acfcb4b811324a7ca79869259a8fc48ffa/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Never Gonna Snow Again (2021)

12 Seks Grof taalgebruik
Bekijk op Picl
Bekijk trailer

Never Gonna Snow Again

12 Seks Grof taalgebruik
113 minuten 21-10-2021

Filmposter Never Gonna Snow Again

Op een grijze, mistige ochtend in een Oost-Europese stad verschijnt een mysterieus persoon, die in een omheinde gemeenschap aan de slag gaat als masseur. De identieke huizen worden allen bewoond door de welgestelde hogere klasse, die ondanks hun rijkdom met verdriet en innerlijke leegte rondlopen. De masseur biedt hen troost met zijn handen die genezen en zijn ogen die de zielen van deze eenzame bewoners doordringen. Voor hen klinkt zijn Russische accent als het lied van het verleden, een vredige melodie uit hun kindertijd, toen de wereld een veiligere plek was. Hij heet Zhenia en verandert hun leven.

Bekijk het aanbod van Never Gonna Snow Again

Never Gonna Snow Again Never Gonna Snow Again Never Gonna Snow Again Never Gonna Snow Again Never Gonna Snow Again
Filmposter Filmposter Never Gonna Snow Again

Regisseurs Never Gonna Snow Again

Malgorzata Szumowska

Malgorzata Szmowska

Schrijvers Never Gonna Snow Again

Onbekend

Cast Never Gonna Snow Again

Agata Kulesza
Andrzej Chyra
Maja Ostaszewska
Weronika Rosati
Alec Utgoff
Kararzyna Figura

Never Gonna Snow Again

Wil jij weten waar Never Gonna Snow Again op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Never Gonna Snow Again draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Never Gonna Snow Again informatie

Benieuwd waar Never Gonna Snow Again over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Never Gonna Snow Again. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Never Gonna Snow Again al heeft ontvangen.

Never Gonna Snow Again trailer

Benieuwd of Never Gonna Snow Again iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Never Gonna Snow Again jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Never Gonna Snow Again kunt kijken!