https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/152667-edf6e6208988eeb91fe79ef098dfa7e0a74df456/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Never Rarely Sometimes Always (2020)

12 Seks Grof taalgebruik
Never Rarely Sometimes Always is een intiem portret over twee tienermeiden, die opgroeien in het landelijke Pennsylvania en dat is geschreven en geregisseerd is door Eliza Hittman.

Never Rarely Sometimes Always

12 Seks Grof taalgebruik
101 minuten 02-07-2020

Recensies Never Rarely Sometimes Always

Metacritic: 92,1

Filmposter Never Rarely Sometimes Always

Never Rarely Sometimes Always is een intiem portret over twee tienermeiden, die opgroeien in het landelijke Pennsylvania en dat is geschreven en geregisseerd is door Eliza Hittman.

Never Rarely Sometimes Always is een intiem portret over twee tienermeiden, die opgroeien in het landelijke Pennsylvania en dat is geschreven en geregisseerd is door Eliza Hittman. De 17-jarige Autumn (Sidney Flanigan) wordt geconfronteerd met een ongewenste zwangerschap en vanwege een gebrek aan steun in haar omgeving kan ze dit geheim moeilijk delen. Alleen haar nichtje en beste vriendin Skylar (Talia Ryder) begrijpt haar situatie en zonder veel woorden met elkaar te wisselen besluit zij direct om Autumn te helpen. Met het adres van een abortuskliniek in Brooklyn op zak reizen ze samen de staatsgrens over naar New York. Het wordt een emotionele reis waarbij ze meer leren over vriendschap, moed en medeleven.

Bekijk het aanbod van Never Rarely Sometimes Always

Regisseur Never Rarely Sometimes Always

Eliza Hittman

Schrijvers Never Rarely Sometimes Always

Eliza Hittman

Cast Never Rarely Sometimes Always

Théodore Pellerin
Ryan Eggold
Sidney Flanigan
Talia Ryder
Sharon Van Etten

Never Rarely Sometimes Always

Wil jij weten waar Never Rarely Sometimes Always op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Never Rarely Sometimes Always draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Never Rarely Sometimes Always informatie

Benieuwd waar Never Rarely Sometimes Always over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Never Rarely Sometimes Always. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Never Rarely Sometimes Always al heeft ontvangen.

Never Rarely Sometimes Always trailer

Benieuwd of Never Rarely Sometimes Always iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Never Rarely Sometimes Always jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Never Rarely Sometimes Always kunt kijken!