New York

153 minuten Drama, Thriller, Crime 2008

Recensies New York

Metacritic: 35,1
MovieMeter: 3,5
Rotten Tomatoes 57

Filmposter New York

Omar (Neil Nitin Mukesh), komt voor het eerst in zijn leven buiten India. Hij beleeft Amerika door de ogen van zijn Amerikaanse vrienden Sam (John Abraham) en Maya (Katrina Kaif) en leert zijn leven daar te houden. Samen ontdekken ze een hele nieuwe en zorgeloze wereld. Maar op een dag verandert dit alles… Agent Roshan is een undercover FBI agent die de veranderingen teweeg brengt in de levens van de vrienden.

Bekijk het aanbod van New York

Filmposter Filmposter New York

Regisseur New York

Kabir Khan

Schrijvers New York

Aditya Chopra

Sandeep Srivastava

Cast New York

Irrfan Khan
John Abraham
Katrina Kaif
Neil Nitin Mukesh

New York

Wil jij weten waar New York op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar New York draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

New York informatie

Benieuwd waar New York over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over New York. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies New York al heeft ontvangen.

New York trailer

Benieuwd of New York iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de New York jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij New York kunt kijken!