Niagara (1952)

Niagara

92 minuten Film noir, Thriller 1952

Recensies Niagara

MovieMeter: 3,32
Rotten Tomatoes 83

Filmposter Niagara

De Amerikaan George Loomis is een veteraan uit de Koreaanse oorlog, die daar een trauma aan overgehouden heeft. Met zijn jonge en aantrekkelijke vrouw Rose verblijft hij tijdelijk in een vakantiehuisje bij de Niagara watervallen in Canada. Rose is verliefd op een jongeman en wil George laten vermoorden door haar nieuwe vriend om vervolgens met hem er vandoor te kunnen gaan.
Filmposter Filmposter Niagara

Regisseur Niagara

Henry Hathaway

Schrijvers Niagara

Charles Brackett

Walter Reisch

Richard L. Breen

Cast Niagara

Jean Peters
Joseph Cotten
Marilyn Monroe
Max Showalter

Niagara

Wil jij weten waar Niagara op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Niagara draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Niagara informatie

Benieuwd waar Niagara over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Niagara. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Niagara al heeft ontvangen.

Niagara trailer

Benieuwd of Niagara iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Niagara jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Niagara kunt kijken!