Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed

Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie. Ze komen speciaal voor u naar De Muze om de mensen uit Noordwijk haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt... Voor de één een feest van herkenning …voor de ander een hilarische openbaring! U gaat het zelf ervaren en beleven in deze overdonderende voorstelling.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed

Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed

Wil jij weten waar Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed informatie

Benieuwd waar Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed al heeft ontvangen.

Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed trailer

Benieuwd of Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Niet Schieten - 25 jaar Lust en Leed kunt kijken!