https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217936-eb5c6d5c59c7bbd5b7bd1f7c238772e30389610b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Night Swim (2024)

16
Atomic Monster en Blumhouse, de producenten van M3GAN, duiken de horrordiepten in met hun nieuwe bovennatuurlijke thriller Night Swim.

Night Swim

16
98 minuten 04-01-2024

Recensies Night Swim

MovieMeter: 3,5

Filmposter Night Swim

Atomic Monster en Blumhouse, de producenten van M3GAN, duiken de horrordiepten in met hun nieuwe bovennatuurlijke thriller Night Swim.

Atomic Monster en Blumhouse, de producenten van M3GAN, duiken de horrordiepten in met hun nieuwe bovennatuurlijke thriller Night Swim. In Night Swim, gebaseerd op de veelgeprezen korte film uit 2014 van Rod Blackhurst en Bryce McGuire, vertolkt Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) de rol van Ray Waller, een voormalige Major League-honkbalspeler die door een slopende ziekte vervroegd heeft moeten stoppen. Ray verhuist naar een nieuw huis met zijn bezorgde vrouw Eve (de voor een Oscar® genomineerde Kerry Condon, The Banshees of Inisherin), zijn tienerdochter Izzy (Amélie Hoeferle, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) en zijn jonge zoon Elliot (Gavin Warren, Fear the Walking Dead).Ray heeft de hoop weer prof te worden nog niet opgegeven en overtuigt Eve ervan dat het zwembad in de tuin van hun nieuwe huis niet alleen leuk is voor hun kinderen, maar hem ook de kans biedt te werken aan zijn herstel. Maar dan ontketent een duister geheim uit het verleden van het huis een kwaadaardige kracht, die het gezin onontkoombaar mee zal sleuren naar gruwelijke diepten. Night Swim is geschreven en geregisseerd door Bryce McGuire (scenarist van de binnenkort uitkomende film Baghead) en wordt geproduceerd door James Wan, de man achter de Saw-, Insidious- en The Conjuring-franchises, en Jason Blum, de producent van de Halloween-films en The Invisible Man. Uitvoerend producenten zijn Michael Clear en Judson Scott voor Atomic Monster en Ryan Turek voor Blumhouse.

Bekijk het aanbod van Night Swim

Regisseur Night Swim

Bryce McGuire

Schrijvers Night Swim

Onbekend

Cast Night Swim

Adriana Santos
Chloe Roe
Adea Lennox
Wyatt Russell
Kerry Condon
Amélie Hoeferle
Gavin Warren

Filmagenda van Night Swim

Night Swim

Wil jij weten waar Night Swim op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Night Swim draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Night Swim informatie

Benieuwd waar Night Swim over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Night Swim. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Night Swim al heeft ontvangen.

Night Swim trailer

Benieuwd of Night Swim iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Night Swim jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Night Swim kunt kijken!