https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/176418-fe4f49d6168db7345448be9cdc8af7847aa262c1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Niks vreemds aan (2021)

12 Seks Grof taalgebruik
Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon, Niks Vreemds Aan, toch? Een hilarische, sexy komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen.

Niks vreemds aan

12 Seks Grof taalgebruik
87 minuten 19-08-2021

Filmposter Niks vreemds aan

Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon, Niks Vreemds Aan, toch? Een hilarische, sexy komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen.

Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon, Niks Vreemds Aan, toch? Een hilarische, sexy komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen. Suus (Ilse Warringa) houdt van haar ietwat doorsnee leven en van haar man Mats (Loek Peters), maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk al een tijdje gedoofd is. In een dappere poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app. Te druk met het schrijven van zijn nieuwe boek, stemt Mats gedachteloos in, zich niet bewust van hetgeen hem eigenlijk gevraagd werd. Maar wanneer Xander (Frederik Brom) en Daniëlle (Peggy Vrijens) op de stoep staan, wordt het allemaal wel heel echt. Xander is blij met zichzelf en met zijn aantrekkelijke vriendin Daniëlle, maar hij houdt van spanning en speelt met het idee om een keer te swingen. Daniëlle is daarentegen minder enthousiast, toch weet Xander haar te overtuigen om het swingen eenmalig een kans te geven. In hetzelfde appartementencomplex woont Lot (Tina de Bruin). Lot is al heel lang single. Andere mensen bestempelen dat misschien als ‘te lang’, maar Lot is happy just the way it is. Ja oké, ze heeft een kat, maar dat hoort er volgens haarzelf nou eenmaal bij als je een single vrouw van midden 40 bent. Natuurlijk wil ze ook wel eens daten, het komt er alleen nooit van. Totdat er op een avond ineens een naakte man op haar balkon staat; Ilias (Juvat Westendorp). Hij heeft zo zijn ondoorgrondelijke charmante maniertjes in de omgang met vrouwen. Hoewel Lot in eerste instantie niks van hem moet weten, beginnen ook haar knieën te knikken van deze woest aantrekkelijke man.

Bekijk het aanbod van Niks vreemds aan

Regisseur Niks vreemds aan

Andrejs Ekis

Schrijvers Niks vreemds aan

Onbekend

Cast Niks vreemds aan

Loek Peters
Frederik Brom
Ilse Warringa
Tina de Bruin
Juvat Westendorp
Peggy Vrijens

Niks vreemds aan

Wil jij weten waar Niks vreemds aan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Niks vreemds aan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Niks vreemds aan informatie

Benieuwd waar Niks vreemds aan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Niks vreemds aan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Niks vreemds aan al heeft ontvangen.

Niks vreemds aan trailer

Benieuwd of Niks vreemds aan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Niks vreemds aan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Niks vreemds aan kunt kijken!