https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127937-a2f172632fb2040a1e03a986edf611714ea41b99/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Nina Wu (2019)

16
Nina Wu is een stijlvol, compromisloos Taiwanees #metoo-drama met surrealistische elementen, naar een script en met een hoofdrol van de formidabele Wu Ke-xi. ​

Nina Wu

16
103 minuten 10-10-2019

Recensies Nina Wu

MovieMeter: 4

Filmposter Nina Wu

Nina Wu is een stijlvol, compromisloos Taiwanees #metoo-drama met surrealistische elementen, naar een script en met een hoofdrol van de formidabele Wu Ke-xi. ​

Nina Wu is een stijlvol, compromisloos Taiwanees #metoo-drama met surrealistische elementen, naar een script en met een hoofdrol van de formidabele Wu Ke-xi. ​ Sinds ze acht jaar geleden naar Taipei kwam voor haar carrière als actrice, is Nina Wu alleen nog maar voor korte films en commercials gevraagd. Net als ze de moed wil opgeven, belt een producent om haar uit te nodigen voor een auditie. De regisseur is veeleisend en het script bevat expliciete seksscènes, maar de rol biedt kans op een doorbraak en Nina wil alles doen om hem te bemachtigen. De film wordt een hit en Nina is van de ene op de andere dag een ster. Maar wanneer ze van de roem en aandacht wil genieten, vertonen zich scheurtjes in haar mentale gezondheid. Een mysterieuze vrouw verschijnt op onverwachte plaatsen en lijkt het op Nina gemunt te hebben, of is het haar verbeelding? Terwijl ze haar grip op de realiteit verliest, komt een onderdrukte herinnering naar de oppervlakte.

Bekijk het aanbod van Nina Wu

Regisseur Nina Wu

Midi Z

Schrijvers Nina Wu

Ke-Xi Wu

Midi Z

Cast Nina Wu

Ke-Xi Wu
Kimi Hsia
Vivian Sung
Li-Ang Chang

Alternatieve titels

Juo Ren Mi Mi

Nina Wu

Nina Wu

Wil jij weten waar Nina Wu op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nina Wu draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nina Wu informatie

Benieuwd waar Nina Wu over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nina Wu. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nina Wu al heeft ontvangen.

Nina Wu trailer

Benieuwd of Nina Wu iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nina Wu jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nina Wu kunt kijken!