https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/187515-40fe2e3c78a77a439cd5aca280ef764747efce56/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Ninjababy (2022)

12 Seks Grof taalgebruik

Ninjababy

12 Seks Grof taalgebruik
103 minuten 21-04-2022

Filmposter Ninjababy

De 23-jarige Rakel geniet van haar onbezorgde leven en woont samen met een vriendin. Ze tekent strips, houdt van feestjes, drank en drugs en heeft regelmatig een onenightstand. Na aandringen van haar huisgenoot doet Rakel een zwangerschapstest en blijkt ze al 6 maanden zwanger te zijn van een scharrel, terwijl ze net begint te daten met de judoleraar. Moeder worden stond niet op Rakels bucketlist en aangezien abortus geen optie meer is, moet ze gaan kiezen tussen haar oude vertrouwde leventje en de door haar omgedoopte Ninjababy, die haar steeds meer begint te kwellen wanneer hij in haar verbeelding tot leven komt. Ninjababy is een grappig en ongepolijst Noors drama van regisseur Yngvild Sve Flikke. De film is gebaseerd op de graphic novel Fallteknik (Valtechniek) van Inga H. Saetre, die voor de film animaties maakte waardoor Ninjababy een komisch bijpersonage wordt. De film mocht al meerdere prijzen in ontvangst nemen en was in Nederland vorig jaar al te zien bij Film by the Sea als openingsfilm en op het Leiden International Film festival.

Bekijk het aanbod van Ninjababy

Regisseur Ninjababy

Yngvild Sve Flikke

Schrijvers Ninjababy

Onbekend

Cast Ninjababy

Arthur Berning
Kristine Kujath Thorp
Kristine Thorp
Nader Khademi

Filmagenda van Ninjababy

Ninjababy

Wil jij weten waar Ninjababy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ninjababy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ninjababy informatie

Benieuwd waar Ninjababy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ninjababy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ninjababy al heeft ontvangen.

Ninjababy trailer

Benieuwd of Ninjababy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ninjababy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ninjababy kunt kijken!