Ninjababy - Engels ondertiteld (2022)

Ninjababy - Engels ondertiteld

103 minuten 28-05-2022
Grappig en ongepolijst Noors drama over striptekenares Rakel, die ontdekt dat ze zes maanden zwanger is. Moeder worden stond echter niet op haar verlanglijstje. Het leven van de drieëntwintigjarige Rakel is een aaneenschakeling van feestjes, drank en soms drugs. Ze geniet volop en trekt zich nergens iets van aan. Als haar beste vriendin suggereert dat ze misschien zwanger is, schrikt ze zich rot. Geen sprake van een kind krijgen, weg ermee. Maar dat blijkt inmiddels veel en veel te laat. Rakel heeft ook nog eens totaal geen idee wie de vader zou kunnen zijn. Inmiddels bemoeit het kind in wording zich met zijn moeder door middel van een geanimeerd figuurtje dat commentaar geeft op haar verre van volwassen gedrag. Hoewel de film boordevol humor en grappige momenten zit, gecombineerd met de cartoonachtige tekeningetjes, is hij zeker niet zonder diepgang. Vooral het pittige einde laat de kijker niet onberoerd. Een film over struikelen en vallen, maar zeker ook over opstaan. (av)

Regisseur Ninjababy - Engels ondertiteld

Onbekend

Schrijvers Ninjababy - Engels ondertiteld

Onbekend

Cast Ninjababy - Engels ondertiteld

Onbekend

Ninjababy - Engels ondertiteld

Wil jij weten waar Ninjababy - Engels ondertiteld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ninjababy - Engels ondertiteld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ninjababy - Engels ondertiteld informatie

Benieuwd waar Ninjababy - Engels ondertiteld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ninjababy - Engels ondertiteld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ninjababy - Engels ondertiteld al heeft ontvangen.

Ninjababy - Engels ondertiteld trailer

Benieuwd of Ninjababy - Engels ondertiteld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ninjababy - Engels ondertiteld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ninjababy - Engels ondertiteld kunt kijken!