https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220064-d306e2b2fc1a721dc5be13eae65611d529c108b3/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Yamas! (2024)

Een groep vrienden stort zich in een bizar avontuur op het betoverende Kreta. Hun doel: genieten van stranden, kristalhelder water en legendarische feesten, maar een avond vol raki zorgt voor heel wat ellende.

Yamas!

85 minuten 18-04-2024

Filmposter Yamas!

Een groep vrienden stort zich in een bizar avontuur op het betoverende Kreta. Hun doel: genieten van stranden, kristalhelder water en legendarische feesten, maar een avond vol raki zorgt voor heel wat ellende.

In de zonovergoten film Yamas! storten Maurice (Sam Kroon), Mark (Bertan Topbaç), Sjors (Yip Andjar) en Fleur (Romy Indy) zich in een bizar avontuur op het betoverende Kreta. Hun doel: genieten van stranden, kristalhelder water en legendarische feesten. Op Starbeach begint het lachen al bij Friet van Piet, maar een avond vol raki zorgt al voor de eerste ellende. Na dagen van poolparty's en bungeejumpen belandt de groep in Club Inferno, waar een ontmoeting met propper Daan (Merijn Oerlemans) en gangster Carlo Vino (André Dongelmans) hun vakantie in chaos stort. Ontvoeringen, verloren geld, irritante ouders (Gordon en Ruben van der Meer) en een race tegen de klok dwingen de vrienden tot het uiterste. Een explosieve cocktail van actie, humor en onverwachte wendingen. Yamas! - een vakantie die ze nooit zullen vergeten!

Bekijk het aanbod van Yamas!

Regisseurs Yamas!

Rik Sinkeldam

Andy van Veen

Schrijvers Yamas!

Onbekend

Cast Yamas!

Andre Dongelmans
Sam Kroon
Yip Andjar
Donny Ronny
Amber de Lil
Romy Indy
Horace Cohen
Elly Eckhardt
Jill Tjin
Jacky Dunnes
Bertan Topbaç
Marcus Massey
Merijn Oerlemans
Jase Rivers
Edwin Alofs
Gordon Heuckeroth
Ruben van der Meer

Yamas!

Wil jij weten waar Yamas! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Yamas! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Yamas! informatie

Benieuwd waar Yamas! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Yamas!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Yamas! al heeft ontvangen.

Yamas! trailer

Benieuwd of Yamas! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Yamas! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Yamas! kunt kijken!