119 minuten 2021

Filmposter Nö

Dina en Michael hebben het goed getroffen. De dokter en actrice zijn allebei midden dertig en ook heel gelukkig aan het begin van hun relatie. Tot Michael op een dag het idee krijgt om hardop na te denken over een relatiebreuk. Maar Dina denkt er niet eens over na en zegt gewoon: "Nee". Vervolgens volgen we het stel in vijftien situaties gedurende zeven jaar door het leven en ervaren hoe zowel Dina als Michael proberen hun liefde voor elkaar niet uit het oog te verliezen, tegelijkertijd goede ouders te blijven en de angst voor werkloosheid te weerstaan.
Filmposter Filmposter Nö

Regisseur Nö

Dietrich Brüggemann

Schrijvers Nö

Onbekend

Cast Nö

Isolde Barth
Anna Brüggemann
Alexander Khuon

Filmagenda van Nö

Wil jij weten waar Nö op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nö draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nö informatie

Benieuwd waar Nö over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nö. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nö al heeft ontvangen.

Nö trailer

Benieuwd of Nö iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nö jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nö kunt kijken!