No Date, No Sign

No Date, No Sign

100 minuten Drama 2017
MovieMeter: 3,83
De forensische patholoog Dr. Nariman, een principiële en deugdzame man, heeft een ongeluk met een motorrijder en zijn kind waarbij hij de achtjarige zoon verwondt. Hij betaalt een schadevergoeding aan de man en biedt aan dat het kind naar een kliniek in de buurt wordt gestuurd. De volgende morgen komt hij erachter dat dezelfde jongen overleden is. Dr. Nariman staat voor een dilemma: is hij verantwoordelijk voor het overlijden van het kind of stierf het aan een voedselvergiftiging? Volgens de diagnose van andere artsen betreft 't het laatste.

Geregisseerd door

Vahid Jalilvand

Schrijvers

Vahid Jalilvand

Ali Zarnegar

Cast

Amir Aghaee
Saeed Dakh
Zakieh Behbahani
Navid Mohammadzadeh
Hediyeh Tehrani

Alternatieve titels

No Date, No Signature

No Date, No Sign

Bioscoopagenda van No Date, No Sign

No Date, No Sign

Wil jij weten waar No Date, No Sign op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar No Date, No Sign draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

No Date, No Sign informatie

Benieuwd waar No Date, No Sign over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over No Date, No Sign. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies No Date, No Sign al heeft ontvangen.

No Date, No Sign trailer

Benieuwd of No Date, No Sign iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de No Date, No Sign jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij No Date, No Sign kunt kijken!