Nobody Sleeps in the Woods Tonight (2020)

16 Angst Geweld Grof taalgebruik

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

16 Angst Geweld Grof taalgebruik
120 minuten 2020

Recensies Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Filmposter Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Een groep aan technologie verslaafde tieners bevindt zich in een offline-kamp, waar een wandeling in het bos zonder smartphone niet zoals gepland gaat. Ze zullen voor hun leven moeten vechten tegen dingen die ze nog nooit eerder hebben gezien, zelfs in de donkerste uithoeken van het internet. Geconfronteerd met de gevaren die op de loer liggen in het bos, zullen ze ware vriendschap, liefde en opoffering vinden.

Bekijk het aanbod van Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Filmposter Filmposter Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Regisseur Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Bartosz M. Kowalski

Schrijvers Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Onbekend

Cast Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Gabriela Muskala
Julia Wieniawa-Narkiewicz
Piotr Cyrwus

Alternatieve titels

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

W Lesie Dzis Nie Zasnie Nikt

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Wil jij weten waar Nobody Sleeps in the Woods Tonight op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nobody Sleeps in the Woods Tonight draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nobody Sleeps in the Woods Tonight informatie

Benieuwd waar Nobody Sleeps in the Woods Tonight over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nobody Sleeps in the Woods Tonight. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nobody Sleeps in the Woods Tonight al heeft ontvangen.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight trailer

Benieuwd of Nobody Sleeps in the Woods Tonight iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nobody Sleeps in the Woods Tonight jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nobody Sleeps in the Woods Tonight kunt kijken!