https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/118603-f8eeae25e896ee99738e579b92f688c807247296/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Nocturnal Animals (2016)

16 Geweld Grof taalgebruik
Nocturnal Animals verkent de dunne scheidslijnen tussen liefde en wreedheid, en tussen wraak en verlossing.

Nocturnal Animals

16 Geweld Grof taalgebruik
117 minuten Drama, Thriller 01-12-2016

Recensies Nocturnal Animals

Metacritic: 67,1
MovieMeter: 2,83
Rotten Tomatoes 74

Filmposter Nocturnal Animals

Nocturnal Animals verkent de dunne scheidslijnen tussen liefde en wreedheid, en tussen wraak en verlossing.

Nocturnal Animals is de nieuwe onheilspellende thriller van regisseur en scenarioschrijver Tom Ford (A Single Man) met o.a. Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon, Armie Hammer en Isla Fisher. Nocturnal Animals verkent de dunne scheidslijnen tussen liefde en wreedheid, en tussen wraak en verlossing. Amy Adams en Jake Gyllenhaal spelen een gescheiden echtpaar dat duistere ontdekkingen doet over elkaar. Amy Adams speelt Susan Morrow, een kunsthandelaar uit Los Angeles die een luxueus maar onbevredigend leven leidt samen met haar man Hutton Morrow (Armie Hammer). Als Hutton weer eens een weekend weg is op een van zijn vele zakenreisjes, ontvangt Susan een anoniem pakje dat in haar brievenbus is achtergelaten. Het is een boek genaamd 'Nocturnal Animals', geschreven door haar ex-man Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), met wie ze al jaren geen contact meer heeft gehad. Bij het manuscript zit een briefje waarin Edward Susan vraagt het boek te lezen en om vervolgens contact met hem op te nemen als hij weer in de stad is. In haar eentje in bed begint Susan de roman te lezen. Het boek is aan haar opgedragen...

Bekijk het aanbod van Nocturnal Animals

Regisseur Nocturnal Animals

Tom Ford

Schrijvers Nocturnal Animals

Tom Ford

Austin Wright

Cast Nocturnal Animals

Jake Gyllenhaal
Armie Hammer
Amy Adams
Michael Shannon
Aaron Taylor-Johnson
Isla Fischer

Nocturnal Animals

Wil jij weten waar Nocturnal Animals op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nocturnal Animals draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nocturnal Animals informatie

Benieuwd waar Nocturnal Animals over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nocturnal Animals. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nocturnal Animals al heeft ontvangen.

Nocturnal Animals trailer

Benieuwd of Nocturnal Animals iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nocturnal Animals jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nocturnal Animals kunt kijken!