Noor Jahaan (2018)

Noor Jahaan

141 minuten 2018

Recensies Noor Jahaan

Filmposter Noor Jahaan

Noor en Jahaan zijn allebei student. Noor is de beste student van zijn district en Jahaans moeder is politicus van de regerende partij in datzelfde district. Ze komen tegenover elkaar te staan in de schoolpolitiek als leider van twee verschillende partijen, maar Jahaan steunt ook de partij van Noor, omdat ze verliefd op hem is geworden. Na de schoolverkiezingen ontstaat er een relatie tussen de twee, maar dan komt de moeder van Jahaan tussen beide.

Bekijk het aanbod van Noor Jahaan

Filmposter Filmposter Noor Jahaan

Regisseur Noor Jahaan

Onbekend

Schrijvers Noor Jahaan

Onbekend

Cast Noor Jahaan

Adrit Roy
Puja Cherry Roy

Noor Jahaan

Wil jij weten waar Noor Jahaan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Noor Jahaan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Noor Jahaan informatie

Benieuwd waar Noor Jahaan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Noor Jahaan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Noor Jahaan al heeft ontvangen.

Noor Jahaan trailer

Benieuwd of Noor Jahaan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Noor Jahaan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Noor Jahaan kunt kijken!