Nora (2020)

Nora

100 minuten 2020
De dertigjarige Nora uit Baskenland heeft een droom. Ze wil reisboeken schrijven. Maar voorlopig heeft ze de zorg voor haar Argentijnse grootvader. Wanneer deze sterft erft Nora zijn oude auto. Vervolgens gaat ze op weg naar Frankrijk om opa's as bij te zetten in het graf van zijn echtgenote. Het blijkt ook een innerlijke reis die Nora meer inzicht geeft in wie ze is en wat ze eigenlijk wil.

Regisseur Nora

Lara Izagirre

Schrijvers Nora

Onbekend

Cast Nora

Héctor Alterio
Ane Pikaza
Naiara Carmona

Nora

Wil jij weten waar Nora op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nora draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nora informatie

Benieuwd waar Nora over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nora. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nora al heeft ontvangen.

Nora trailer

Benieuwd of Nora iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nora jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nora kunt kijken!