https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217461-ffe538f2103c02845e81c6b2f0b7369dc7a9c8b3/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Northern Comfort (2024)

12
De deelnemers van een vliegangstcursus moeten als laatste uitdaging een vlucht naar Ijsland nemen. Die uitdaging pakt dramatischer uit dan de groep ooit had kunnen bedenken.

Northern Comfort

12
97 minuten 01-02-2024

Filmposter Northern Comfort

De deelnemers van een vliegangstcursus moeten als laatste uitdaging een vlucht naar Ijsland nemen. Die uitdaging pakt dramatischer uit dan de groep ooit had kunnen bedenken.

Een succesvol auteur, een gespannen projectontwikkelaar en een influencer-koppel nemen deel aan een high-end vliegangstcursus. De laatste en ultieme uitdaging van de cursus is een echte vlucht van Londen naar IJsland, die nog dramatischer uitpakt dan de groep ooit had kunnen bedenken. Gestrand in IJsland zullen de ‘Fearless Flyers’ hun angsten onder ogen moeten komen om zo hun vleugels uit te kunnen slaan... én te kunnen vliegen.

Bekijk het aanbod van Northern Comfort

Regisseur Northern Comfort

Hafsteinn Gunnar Sigurðsson

Schrijvers Northern Comfort

Onbekend

Cast Northern Comfort

Ella Rumpf
Rob Delaney
Emun Elliott
Timothy Spall
Lydia Leonard
Rob Delany
Gina Bramhill

Filmagenda van Northern Comfort

Northern Comfort

Wil jij weten waar Northern Comfort op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Northern Comfort draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Northern Comfort informatie

Benieuwd waar Northern Comfort over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Northern Comfort. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Northern Comfort al heeft ontvangen.

Northern Comfort trailer

Benieuwd of Northern Comfort iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Northern Comfort jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Northern Comfort kunt kijken!