https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/97508-09de72396188bfded779fc1410129ab544438b0e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Nos batailles (2019)

6 Geweld Grof taalgebruik
Oliver probeert na het plotselinge vertrek van zijn vrouw, als alleenstaande vader van twee kinderen met een veeleisende baan, zijn leven op orde te krijgen.

Nos batailles

6 Geweld Grof taalgebruik
98 minuten Drama 10-01-2019

Recensies Nos batailles

MovieMeter: 3,08

Filmposter Nos batailles

Oliver probeert na het plotselinge vertrek van zijn vrouw, als alleenstaande vader van twee kinderen met een veeleisende baan, zijn leven op orde te krijgen.

Nos batailles is een meeslepend en hoopvol portret van een vader die een balans moet vinden tussen werk en vaderschap, nadat zijn vrouw spoorloos is verdwenen. Romain Duris (L’Auberge Espagnole) maakt veel indruk als worstelende vader en ook de twee kinderen stelen je hart. Olivier (Duris) is teamleider in een distributiecentrum. Hij zet zich actief in voor de vakbond en staat dag en nacht klaar voor al zijn collega’s. Thuis zorgt zijn vrouw Laura voor hun twee jonge kinderen. Wanneer zij opeens verdwijnt zonder verklaring of afscheid, moet Oliver zijn veeleisende baan en de zorg voor zijn kinderen op zich nemen. Niet wetende of zijn vrouw ooit nog terug zal keren, probeert Olivier ondanks het gemis een nieuw evenwicht vinden. Nos batailles is de tweede film van de Belgische regisseur Guillaume Senez, die op het Filmfestival van Hamburg de Critic’s Choice Award in de wacht sleepte. In 2015 maakte hij Keeper net als zijn opvolger een ontroerend verhaal over vaderschap.

Bekijk het aanbod van Nos batailles

Nos batailles Nos batailles Nos batailles Nos batailles Nos batailles Nos batailles
Filmposter Filmposter Nos batailles

Regisseur Nos batailles

Guillaume Senez

Schrijvers Nos batailles

Guillaume Senez

Raphaëlle Desplechin

Cast Nos batailles

Laetitia Dosch
Laure Calamy
Romain Duris
Basile Grunberger
Lena Girard Voss
Lucie Debay

Alternatieve titels

Our Struggles

Nos batailles

Nos batailles

Wil jij weten waar Nos batailles op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nos batailles draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nos batailles informatie

Benieuwd waar Nos batailles over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nos batailles. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nos batailles al heeft ontvangen.

Nos batailles trailer

Benieuwd of Nos batailles iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nos batailles jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nos batailles kunt kijken!