Nos Batailles

Nos Batailles

98 minuten Drama 2018
MovieMeter: 3,08
De 39-jarige hardwerkende Olivier wil er alles aan doen om het onrecht te bestrijden. Wanneer zijn vrouw Laura op een dag echter haar biezen pakt moet hij een evenwicht vinden in het onderwijs van hun twee kinderen, het gezinsleven en zijn beroepsleven. De intussen verbijsterde Olivier wordt met zijn nieuwe verantwoordelijkheden als vader geconfronteerd. Een moeilijke klus, zeker wanneer duidelijk wordt dat Laura niet terugkeert.

Geregisseerd door

Guillaume Senez

Schrijvers

Guillaume Senez

Raphaëlle Desplechin

Cast

Laetitia Dosch
Laure Calamy
Romain Duris
Basile Grunberger
Lena Girard Voss
Lucie Debay

Alternatieve titels

Nos Batailles

Our Struggles

Nos batailles

Bioscoopagenda van Nos Batailles

Nos Batailles

Wil jij weten waar Nos Batailles op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nos Batailles draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nos Batailles informatie

Benieuwd waar Nos Batailles over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nos Batailles. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nos Batailles al heeft ontvangen.

Nos Batailles trailer

Benieuwd of Nos Batailles iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nos Batailles jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nos Batailles kunt kijken!