Nos Vies Formidables

Nos Vies Formidables

120 minuten Drama 2019
Margot, Jeremy, Salome, Caesar, Sonia. Ze zijn tussen de 18 en 50 jaar oud. Ze zijn erg verschillend maar voelen allen de urgentie om de relatie met de ander op te bouwen en te herstellen van een vernietigende verslaving. Ze zijn solidair en gebruiken als beginselen: delen, eerlijkheid, authenticiteit, menselijkheid. Een onwaarschijnlijke groep enthousiaste mensen die luid schreeuwen dat ze het samen beter doen dan alleen.

Geregisseerd door

Fabienne Godet

Schrijvers

Fabienne Godet

Julie Moulier

Cast

Françoise Cadol
Julie Moulier
Louis Arène
Jacques de Candé

Alternatieve titels

Nos Vies Formidables

Our Wonderful Lives

Bioscoopagenda van Nos Vies Formidables

Nos Vies Formidables

Wil jij weten waar Nos Vies Formidables op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nos Vies Formidables draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nos Vies Formidables informatie

Benieuwd waar Nos Vies Formidables over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nos Vies Formidables. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nos Vies Formidables al heeft ontvangen.

Nos Vies Formidables trailer

Benieuwd of Nos Vies Formidables iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nos Vies Formidables jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nos Vies Formidables kunt kijken!