Our Wonderful Lives

Our Wonderful Lives

117 minuten Drama 2018
Margot, Jeremy, Salome, Caesar, Sonia. Ze zijn tussen de 18 en 50 jaar oud. Ze zijn erg verschillend maar voelen allen de urgentie om de relatie met de ander op te bouwen en te herstellen van een vernietigende verslaving. Ze zijn solidair en gebruiken als beginselen: delen, eerlijkheid, authenticiteit, menselijkheid. Een onwaarschijnlijke groep enthousiaste mensen die luid schreeuwen dat ze het samen beter doen dan alleen.

Geregisseerd door

Fabienne Godet

Schrijvers

Fabienne Godet

Julie Moulier

Cast

Françoise Cadol
Julie Moulier
Louis Arène
Jacques de Candé

Alternatieve titels

Nos Vies Formidables

Our Wonderful Lives

Bioscoopagenda van Our Wonderful Lives

Helaas draait Our Wonderful Lives niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

Our Wonderful Lives

Wil jij weten waar Our Wonderful Lives op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Our Wonderful Lives draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Our Wonderful Lives informatie

Benieuwd waar Our Wonderful Lives over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Our Wonderful Lives. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Our Wonderful Lives al heeft ontvangen.

Our Wonderful Lives trailer

Benieuwd of Our Wonderful Lives iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Our Wonderful Lives jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Our Wonderful Lives kunt kijken!