https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205069-4df52d91cc6403050c530f81a473d7cc243cb43b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Nostalgia (2023)

12 Geweld Grof taalgebruik
Na veertig jaar keert een man terug naar zijn geboorteplaats Napels, een plek vol herinneringen die hem maar niet loslaten.

Nostalgia

12 Geweld Grof taalgebruik
118 minuten 09-02-2023

Filmposter Nostalgia

Na veertig jaar keert een man terug naar zijn geboorteplaats Napels, een plek vol herinneringen die hem maar niet loslaten.

Wanneer zakenman Felice terugkeert naar zijn geboorteplaats Napels om zijn bejaarde moeder te bezoeken, herontdekt hij de stad gevuld met eigen regels en gewoontes, maar ook vol herinneringen die hem nog steeds achtervolgen. Ondanks dat de lokale priester hem op het hart drukt zijn verleden te laten rusten, zoekt Felice zijn jeugdvriend Oreste op, inmiddels een gevreesde maffiabaas.

Bekijk het aanbod van Nostalgia

Regisseur Nostalgia

Mario Martone

Schrijvers Nostalgia

Onbekend

Cast Nostalgia

Aurora Quattrocchi
Francesco Di Leva
Pierfrancesco Favino
Sofia Assaïdi
Tommaso Ragno

Nostalgia

Wil jij weten waar Nostalgia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nostalgia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nostalgia informatie

Benieuwd waar Nostalgia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nostalgia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nostalgia al heeft ontvangen.

Nostalgia trailer

Benieuwd of Nostalgia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nostalgia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nostalgia kunt kijken!