https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204053-bbf57f62693139a9996dad9d825d02b3af1e6f35/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Not Knowing (2022)

12
Umut's onstabiele gezinssituatie komt nog meer onder druk te staan als er geruchten de ronde doen over zijn seksualiteit.

Not Knowing

12
95 minuten 15-12-2022

Filmposter Not Knowing

Umut's onstabiele gezinssituatie komt nog meer onder druk te staan als er geruchten de ronde doen over zijn seksualiteit.

Umut is een zachtaardige, rustige middelbare scholier die zijn leven probeert te leven in een ingewikkelde wereld. Zijn ouders, Selma en Sinan, verkeren na een jarenlang huwelijk in een permanente staat van frustratie. Alle drie zijn ze ontevreden met hun leven. Wanneer er een gerucht de ronde doet over zijn geaardheid, weigert Umut commentaar te geven, omdat hij vindt dat hij daarover geen verklaring hoeft af te leggen aan de rest van de wereld. Terwijl Selma en Sinan hun relatie proberen te redden, loopt de situatie van Umut uit de hand, tot hij op een dag verdwijnt. Terwijl ze op zoek gaan naar hun zoon, beseffen Selma en Sinan dat ze zelf ook de weg een beetje kwijt zijn. Ze hebben een onzekere toekomst voor de boeg moeten ermee leren leven dat ze op sommige vragen in het leven misschien geen antwoord zullen krijgen.

Bekijk het aanbod van Not Knowing

Not Knowing Not Knowing Not Knowing Not Knowing Not Knowing Not Knowing
Filmposter Filmposter Not Knowing

Regisseur Not Knowing

Leyla Yilmaz

Schrijvers Not Knowing

Onbekend

Cast Not Knowing

Emir Ozden
Levent Üzümcü
Senan Kara
Yurdaer Okur

Alternatieve titels

Not Knowing

Bilmemek

Not Knowing

Wil jij weten waar Not Knowing op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Not Knowing draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Not Knowing informatie

Benieuwd waar Not Knowing over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Not Knowing. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Not Knowing al heeft ontvangen.

Not Knowing trailer

Benieuwd of Not Knowing iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Not Knowing jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Not Knowing kunt kijken!