https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/167984-53e73535a2dab064c0c44fac5957f55d2846afa2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Notturno (2020)

Notturno staat voor het licht in de duisternis van oorlog. Op de achtergrond zijn strijd en vernietiging alom aanwezig, maar op de voorgrond vinden we universele menselijkheid.

Notturno

100 minuten 03-12-2020

Filmposter Notturno

Notturno staat voor het licht in de duisternis van oorlog. Op de achtergrond zijn strijd en vernietiging alom aanwezig, maar op de voorgrond vinden we universele menselijkheid.

Met de documentaire Notturno laat Gianfranco Rosi ons opnieuw kennismaken met het dagelijks leven van gewone mensen in uitzonderlijke situaties. In zijn vorige film Fuocoammare bevonden we ons tussen de bewoners en vluchtelingen op Lampedusa. In Notturno bevinden we ons in de grensgebieden van Syrië, Irak, Koerdistan en Libanon. Notturno staat voor het licht in de duisternis van oorlog. De film werd over een periode van drie jaar gemaakt langs de door oorlog en terrorisme gehavende grenzen in het Midden Oosten. Dictatuur, invasies en geweld voedden elkaar in een vicieuze cirkel die het leven van de plaatselijke bevolking voortdurend ontwricht. Op de achtergrond zijn strijd en vernietiging alom aanwezig, maar op de voorgrond vinden we universele menselijkheid. Notturno ging in première op het filmfestival van Venetië en regisseur Gianfranco Rosi is hoofdgast op IDFA 2020, waar onder meer een retrospectief van zijn werk wordt gepresenteerd.

Bekijk het aanbod van Notturno

Regisseur Notturno

Gianfranco Rosi

Schrijvers Notturno

Onbekend

Cast Notturno

Onbekend

Notturno

Wil jij weten waar Notturno op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Notturno draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Notturno informatie

Benieuwd waar Notturno over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Notturno. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Notturno al heeft ontvangen.

Notturno trailer

Benieuwd of Notturno iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Notturno jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Notturno kunt kijken!