Numb (2023)

12

Numb

12
91 minuten Mysterie, Thriller 19-10-2023

Recensies Numb

Filmposter Numb

Will en Dawn raken in de financiële problemen als de baan waar Will op gehoopt had plots niet door gaat vanwege de ineenstorting van de markt. Op de terugweg naar huis nemen ze twee lifters mee, Lee en Cheryl. Midden in de nacht rijden ze bijna een oude zwerver aan op de besneeuwde snelweg. Op zoek naar zijn ID-kaart ontdekken ze een pak geld, een handgetekende kaart met gps-coördinaten en een gouden munt in zijn jas. In een poging hun financiële problemen op te lossen gaan de vier de besneeuwde wildernis in op zoek naar het begraven goud.
Filmposter Filmposter Numb

Regisseurs Numb

Jason R. Goode

Amir Toodehroosta

Schrijvers Numb

Andre Harden

Cast Numb

Aleks Paunovic
Jamie Bamber
Marie Avgeropoulos
Stefanie von Pfetten

Numb

Wil jij weten waar Numb op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Numb draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Numb informatie

Benieuwd waar Numb over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Numb. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Numb al heeft ontvangen.

Numb trailer

Benieuwd of Numb iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Numb jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Numb kunt kijken!