Nur eine Frau (1957)

Nur eine Frau

105 minuten Drama 1957
Louise groeit op in een burgerlijk gezin in Meißen. Haar vader is een zeer gerespecteerd advocaat. Pas bij een bezoek aan haar zwager wordt zij geconfronteerd met de ellende van de fabrieksarbeiders. Haar medelijden en verontwaardiging over deze uitbuiting doen haar partij kiezen. Maar haar toenemende interesse in de sociale en politieke problemen stuit in haar bourgeoisie gezelschap op onbegrip. Al de pogingen van haar familie om haar rijk te laten trouwen, wijst zij consequent van de hand. Ook het aanbod van een rijke edelman, slaat zij af. Ze begint als schrijfster bij een krant om voor haar eigen inkomen te zorgen. Dan ontmoet ze een jonge leraar die gelijkgestemd is.

Regisseur Nur eine Frau

Carl Balhaus

Schrijvers Nur eine Frau

Erich Ebermayer

Cast Nur eine Frau

Eva-Maria Hagen
Lore Frisch
Rudolf Grabow
Ruth Baldor
Hans Finohr

Filmagenda van Nur eine Frau

Nur eine Frau

Wil jij weten waar Nur eine Frau op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nur eine Frau draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nur eine Frau informatie

Benieuwd waar Nur eine Frau over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nur eine Frau. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nur eine Frau al heeft ontvangen.

Nur eine Frau trailer

Benieuwd of Nur eine Frau iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nur eine Frau jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nur eine Frau kunt kijken!