Fire will come (2020)

Fire will come

90 minuten 13-08-2020

Recensies Fire will come

Niemand staat Amador Coro op te wachten op de dag dat hij uit de gevangenis wordt vrijgelaten. Hij keert terug naar zijn geboortedorp in de bergen van Galicië om er bij zijn moeder Benedicta in te trekken. Er is een zekere rust in het dorp totdat 's nachts een brand uitbreekt in de regio. Alle ogen richten zich op Amador die net een celstraf uitzat voor brandstichting.

Regisseur Fire will come

Oliver Laxe

Schrijvers Fire will come

Santiago Fillol

Oliver Laxe

Cast Fire will come

Benedicta Sánchez
Amador Arias
Elena Mar Fernandez

Alternatieve titels

O Que Arde

Fire will come

Filmagenda van Fire will come

Fire will come

Wil jij weten waar Fire will come op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fire will come draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fire will come informatie

Benieuwd waar Fire will come over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fire will come. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fire will come al heeft ontvangen.

Fire will come trailer

Benieuwd of Fire will come iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fire will come jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fire will come kunt kijken!