Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm (2021)

Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm

106 minuten 06-08-2021
Slijmcreator Indy (Bibi) moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren. Dit is het beste slijm dat ze ooit heeft gemaakt! Maar als de jaloerse slijmcreator Benji (Matheu Hinzen) het recept weet te stelen, gaat alles mis. Lukt het Indy om Benji te stoppen en haar slijmfans terug te winnen?

Regisseur Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm

Onbekend

Schrijvers Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm

Onbekend

Cast Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm

Onbekend

Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm

Wil jij weten waar Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm informatie

Benieuwd waar Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm al heeft ontvangen.

Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm trailer

Benieuwd of Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ochtendvoorstelling: De Nog Grotere Slijmfilm kunt kijken!