Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao (2021)

Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao

100 minuten 24-06-2021
Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Regisseur Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao

Onbekend

Schrijvers Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao

Onbekend

Cast Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao

Onbekend

Filmagenda van Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao

Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao

Wil jij weten waar Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao informatie

Benieuwd waar Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao al heeft ontvangen.

Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao trailer

Benieuwd of Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ochtendvoorstelling: K3: Dans van de Farao kunt kijken!