October

115 minuten Drama, Romantiek 2017

Recensies October

MovieMeter: 4
Rotten Tomatoes 90

Filmposter October

Dan is 21 jaar oud. Hij loopt stage in een 5 sterrenhotel. Hij is humeurig, tegendraads en ligt voortdurend overhoop met de andere stagiaires en met het management. Een van zijn medestagiaires, de opgewekte 20-jarige Shiuli, probeert hem regelmatig wat bij te sturen, meestal tevergeefs. Op een dag vindt er een vreselijk ongeluk plaats, waardoor de levens van Dan en Shiuli finaal op hun kop worden gezet…

Bekijk het aanbod van October

Filmposter Filmposter October

Regisseur October

Shoojit Sircar

Schrijvers October

Juhi Chaturvedi

Cast October

Varun Dhawan
Banita Sandhu
Gitanjali Rao
Sahil Vedoliyaa

October

Wil jij weten waar October op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar October draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

October informatie

Benieuwd waar October over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over October. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies October al heeft ontvangen.

October trailer

Benieuwd of October iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de October jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij October kunt kijken!