https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/187158-aba54734f7ee28f3610874e82630b6cb28c4bf25/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Oddbods Snoepen of Spoken (2021)

6

Oddbods Snoepen of Spoken

6
55 minuten 20-10-2021

Recensies Oddbods Snoepen of Spoken

Filmposter Oddbods Snoepen of Spoken

De Oddbodds zijn zeven wollige vriendjes met een hart van goud: Bubbles, Pogo, Newt, Jeff, Slick, Fuse en Zee. Samen beleven ze de gekste avonturen. Zo zie je in deze film hoe er tijdens een Halloweenfeest in het museum allemaal griezelige dingen gebeuren nadat Newt per ongeluk iets heeft stukgemaakt. Als de rook is opgetrokken, gaat Fuse uit vissen en heeft hij tot zijn stomme verbazing plotseling beet. Hij denkt een enorme vis aan de haak te hebben, maar het blijkt een heuse schatkist te zijn! Wat hij niet weet, is dat het gaat om de schat van een beruchte piraat van wie iedereen dacht dat hij dood was. Na een piratenfeest dat de Oddbodds nooit zullen vergeten, is het tijd voor Jeff's verjaardag. Hij nodigt de rest uit om verkleed naar zijn partijtje te komen. Om de feestvreugde te verhogen, heeft hij een goochelaar ingehuurd. Maar dat had hij beter niet kunnen doen... De avonturen die de Oddbodds in Snoepen of Spoken beleven, worden verteld door de enige echte Ernst en Bobbie. Alsof het voor kinderen al niet leuk genoeg was!

Bekijk het aanbod van Oddbods Snoepen of Spoken

Oddbods Snoepen of Spoken Oddbods Snoepen of Spoken Oddbods Snoepen of Spoken
Filmposter Filmposter Oddbods Snoepen of Spoken

Regisseurs Oddbods Snoepen of Spoken

Aidan McAteer

Christian Cheshire

Ehud Landsberg

Gilad Bahr

Jose Guzman

Richard Thomas

Ruth Ducker

Samantha Suyi Lee

Simon Pike

Schrijvers Oddbods Snoepen of Spoken

Onbekend

Cast Oddbods Snoepen of Spoken

Onbekend

Oddbods Snoepen of Spoken

Wil jij weten waar je Oddbods Snoepen of Spoken kunt streamen? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar je Oddbods Snoepen of Spoken kan streamen en waar je de serie het snelst kunt gaan bekijken. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Oddbods Snoepen of Spoken informatie

Benieuwd waar Oddbods Snoepen of Spoken over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Oddbods Snoepen of Spoken. Je vindt informatie over hoelang de serie duurt en welke recensies Oddbods Snoepen of Spoken al heeft ontvangen.

Oddbods Snoepen of Spoken trailer

Benieuwd of Oddbods Snoepen of Spoken iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Oddbods Snoepen of Spoken jou aanspreekt.