Ode aan de Zon (Filmtheater Docu) (2024)

Ode aan de Zon (Filmtheater Docu)

01-03-2024
De kunstzinnige documentaire Ode aan de Zon viert op creatieve wijze het 40-jarig bestaan van het bekende Lelystadse poëziefestival Sunsation. Een festival dat jaarlijks aan het begin van de zomer op een van de meest magische plekken van Flevoland plaatsvindt: het Observatorium Robert Morris aan de Swifterringweg. Ter ere van dit jubileum laten vier gedreven kunstenaars zich inspireren door deze bijzondere plek. Filmtheater Lelystad vertoont deze documentaire één week voor de 41ste jaargang van dit festival: het weekend van 23 en 24 juni aanstaande. Programma van deze middag: -Thom Ummels, voorzitter en oprichter van Sunsation, inleiding in de vorm van een vraaggesprek en enkele Sunsation-gerelateerde gedichten (15 min) -optreden ex-stadsdichter Marcel van Kersbergen (10 min) -optreden nieuwe stadsdichter (wordt 1 juni verkozen; 10 min) -Film (50 min); -Cameraman David Brouwer gaat na afloop van de film in gesprek met de zaal en beantwoord vragen (15 min)

Regisseur Ode aan de Zon (Filmtheater Docu)

Elisabeth van Leeuwen

Schrijvers Ode aan de Zon (Filmtheater Docu)

Onbekend

Cast Ode aan de Zon (Filmtheater Docu)

Onbekend

Ode aan de Zon (Filmtheater Docu)

Wil jij weten waar Ode aan de Zon (Filmtheater Docu) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ode aan de Zon (Filmtheater Docu) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ode aan de Zon (Filmtheater Docu) informatie

Benieuwd waar Ode aan de Zon (Filmtheater Docu) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ode aan de Zon (Filmtheater Docu). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ode aan de Zon (Filmtheater Docu) al heeft ontvangen.

Ode aan de Zon (Filmtheater Docu) trailer

Benieuwd of Ode aan de Zon (Filmtheater Docu) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ode aan de Zon (Filmtheater Docu) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ode aan de Zon (Filmtheater Docu) kunt kijken!