Office Space (1999)

Angst Grof taalgebruik

Office Space

Angst Grof taalgebruik
90 minuten Komedie, Humor 1999

Recensies Office Space

Metacritic: 68,1
MovieMeter: 3,46
Rotten Tomatoes 80

Filmposter Office Space

Peter Gibbons besluit na een hypnosebeurt niet langer naar zijn werk te gaan. Dit gebeurt uitgerekend op het moment dat ze op kantoor op zoek zijn naar mensen die ze kunnen ontslaan. Wanneer twee van zijn beste vrienden uiteindelijk ontslagen worden, verzinnen ze een plan om veel geld van het bedrijf te kunnen verduisteren.
Filmposter Filmposter Office Space

Regisseur Office Space

Mike Judge

Schrijvers Office Space

Mike Judge

Cast Office Space

Jennifer Aniston
Ron Livingston
Ajay Naidu
David Herman

Office Space

Wil jij weten waar Office Space op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Office Space draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Office Space informatie

Benieuwd waar Office Space over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Office Space. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Office Space al heeft ontvangen.

Office Space trailer

Benieuwd of Office Space iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Office Space jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Office Space kunt kijken!