https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127814-c8b4a6060b3dbc7dd60da18d15e93e4b43985a43/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Official Secrets (2019)

AL Grof taalgebruik
In Official Secrets is Katharine Gun (Keira Knightley) een moedige Britse klokkenluider die haar leven en dat van haar geliefden op het spel zet om het juiste te doen; het stoppen van een onrechtmatige invasie op Irak.

Official Secrets

AL Grof taalgebruik
112 minuten Drama, Thriller 24-10-2019

Recensies Official Secrets

Metacritic: 63,1
Rotten Tomatoes 83

Filmposter Official Secrets

In Official Secrets is Katharine Gun (Keira Knightley) een moedige Britse klokkenluider die haar leven en dat van haar geliefden op het spel zet om het juiste te doen; het stoppen van een onrechtmatige invasie op Irak.

Official Secrets van de Oscarwinnende regisseur Gavin Hood (Eye in the sky) vertelt het waargebeurde verhaal van Katherine Gun (Keira Knightley). Een klokkenluider van de Britse geheime dienst die tijdens de aanloop naar de Irak-invasie in 2003, vertrouwelijke NSA-documenten lekte waarin een illegale spionageoperatie tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk werd onthuld. Met een groot eigen risico publiceerde journalist Martin Bright het gelekte document in de Londense krant The Observer, waarna het wereldwijd de krantenkoppen haalde. Katherine werd door haar regering een verrader genoemd en beschuldigd van het overtreden van de ‘Official Secrets Act’. Katherine weigerde te buigen en bleef bij haar standpunt, ook al werd haar leven en dat van haar geliefden hiermee in gevaar gebracht. Met een sterrencast, waaronder Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel), Matt Smith (The Crown) en Rhys Ifans (Snowden), maakte regisseur Gavin Hood een aangrijpende film over een vergeten heldin die alles riskeerde om de levens van duizenden te redden.

Bekijk het aanbod van Official Secrets

Regisseur Official Secrets

Gavin Hood

Schrijvers Official Secrets

Sara Bernstein

Gregory Bernstein

Gavin Hood

Marcia Mitchell

Thomas Mitchell (based on the boo

Cast Official Secrets

Rhys Ifans
Matthew Goode
Keira Knightley
Ralph Fiennes
Matt Smith

Official Secrets

Wil jij weten waar Official Secrets op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Official Secrets draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Official Secrets informatie

Benieuwd waar Official Secrets over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Official Secrets. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Official Secrets al heeft ontvangen.

Official Secrets trailer

Benieuwd of Official Secrets iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Official Secrets jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Official Secrets kunt kijken!