Offret

Digitaal gerestaureerde klassieker van Andrej Tarkovski terug in de landelijke bioscopen.

Offret

142 minuten Drama 1986
MovieMeter: 3,65
Digitaal gerestaureerde klassieker van Andrej Tarkovski terug in de landelijke bioscopen.

Samen met zijn beste vrienden viert dramaturg Aleksandr zijn verjaardag in zijn buitenhuis. Het selecte gezelschap wordt verrast door een gebeurtenis van apocalyptische proporties: een atoomaanval. De gastheer beseft de omvang en consequentie van deze ramp. Hij realiseert dat hij zijn dierbaarste bezit zal moeten opgeven en de nacht met Maria door zal moeten brengen om zo de gebeurtenissen een andere wending te laten nemen.

Geregisseerd door

Andrei Tarkovsky

Andrej Tarkovski

Schrijvers

Andrei Tarkovsky

Cast

Erland Josephson
Allan Edwall
Susan Fleetwood
Guðrún Gísladóttir

Alternatieve titels

Offret

The Sacrifice

Het offer

Bioscoopagenda van Offret

Offret

Wil jij weten waar Offret op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Offret draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Offret informatie

Benieuwd waar Offret over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Offret. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Offret al heeft ontvangen.

Offret trailer

Benieuwd of Offret iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Offret jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Offret kunt kijken!