https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201287-37c93eeb111b6bfd9ecbef517c32448cf4cb3d08/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Oldboy (2022)

16 Geweld Grof taalgebruik
Een 4K restauratie van de moderne klassieker van Park Chan-Wook.

Oldboy

16 Geweld Grof taalgebruik
120 minuten Drama, Thriller 25-08-2022

Filmposter Oldboy

Een 4K restauratie van de moderne klassieker van Park Chan-Wook.

Zonder te weten waarom, wordt Oh Dae-su vijftien jaar lang vastgehouden in een kleine kamer. Hij heeft geen contact met de buitenwereld en is de waanzin nabij. Op een dag wordt hij wakker op het dak van een appartementsgebouw; hij is zonder enige waarschuwing weer vrijgelaten. Vastberaden gaat Dae-su op zoek naar de reden van zijn gevangenschap. Als hij hoort dat zijn vrouw tijdens zijn afwezigheid is vermoord, zweert hij wraak.

Regisseurs Oldboy

Park Chan-Wook

Park Chang-Wook

Schrijvers Oldboy

Onbekend

Cast Oldboy

Choi Min-sik
Gang Hye-Jung
Yoo Ji-Tae

Oldboy

Wil jij weten waar Oldboy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Oldboy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Oldboy informatie

Benieuwd waar Oldboy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Oldboy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Oldboy al heeft ontvangen.

Oldboy trailer

Benieuwd of Oldboy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Oldboy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Oldboy kunt kijken!