Old Joy (2005)

Old Joy

76 minuten Drama 2005

Recensies Old Joy

Metacritic: 84,1
MovieMeter: 3
Rotten Tomatoes 85

Filmposter Old Joy

De twee oude vrienden Mark (Daniel London) en Kurt (Will Oldham) komen samen voor een kampeeruitje en om de heetwaterbronnen in de bergen in Portland te bezoeken. Kurt is degene die nog steeds doet waar hij zin in heeft, terwijl de serieuzere Mark een relatie heeft en met zijn vriendin een kind verwacht. Onderweg praten ze over vroeger en nu, maar er lijkt iets veranderd te zijn tussen de twee...
Filmposter Filmposter Old Joy

Regisseur Old Joy

Kelly Reichardt

Schrijvers Old Joy

Kelly Reichardt

Jonathan Raymond

Cast Old Joy

Will Oldham
Daniel London
Tanya Smith
Robin Rosenberg

Filmagenda van Old Joy

Old Joy

Wil jij weten waar Old Joy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Old Joy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Old Joy informatie

Benieuwd waar Old Joy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Old Joy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Old Joy al heeft ontvangen.

Old Joy trailer

Benieuwd of Old Joy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Old Joy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Old Joy kunt kijken!