Oldboy (2002)

Oldboy

120 minuten Drama, Misdaad, Actie, Mysterie, Thriller 2002

Recensies Oldboy

MovieMeter: 3,84
Metacritic: 77,1
Rotten Tomatoes 82

Filmposter Oldboy

Zonder te weten waarom, wordt Oh Dae-su vijftien jaar lang vastgehouden in een kleine kamer. Hij heeft geen contact met de buitenwereld en is de waanzin nabij. Op een dag wordt hij wakker op het dak van een appartementsgebouw; hij is zonder enige waarschuwing weer vrijgelaten. Vastberaden gaat Dae-su op zoek naar de reden van zijn gevangenschap. Maar als hij hoort dat zijn vrouw tijdens zijn afwezigheid werd vermoord, zweert hij wraak.
Filmposter Filmposter Oldboy

Regisseur Oldboy

Chan-wook Park

Schrijvers Oldboy

Garon Tsuchiya

Nobuaki Minegishi

Chan-wook Park (character created by: Oldboy

Vengeance Trilogy)

Chan-wook Park

Joon-hyung Lim

Jo-yun Hwang

Cast Oldboy

Hye-jeong Kang
Ji-tae Yu
Min-sik Choi
Dae-han Ji
Ji-tae Yoo

Alternatieve titels

Oldeuboi

Oldboy

Oldboy

Wil jij weten waar Oldboy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Oldboy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Oldboy informatie

Benieuwd waar Oldboy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Oldboy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Oldboy al heeft ontvangen.

Oldboy trailer

Benieuwd of Oldboy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Oldboy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Oldboy kunt kijken!