The Debt (2014)

The Debt

99 minuten Drama, Mysterie, Thriller 2014

Recensies The Debt

MovieMeter: 3,37
Rotten Tomatoes 44

Filmposter The Debt

De Amerikaanse zakenman Oliver Campbell heeft een plan om in Peru een gigantisch geldbedrag in handen te krijgen. Het gaat om een oude en al lang vergeten schuld van de overheid aan de bevolking. Terwijl Oliver de autoriteiten onder druk zet, ondervindt verpleegster Maria de eerste rampzalige gevolgen van het plan al. Haar moeder is ernstig ziek, maar de overheid heeft fors bezuinigd op de gezondheidszorg om de deal met Oliver te kunnen bekostigen. De operatie die Maria’s moeder nodig heeft, wordt niet meer vergoed. Maria is ten einde raad en besluit tot een wanhoopsdaad. Tegelijkertijd worden in een dorpje in de bergen ook een vader en zoon geconfronteerd met de consequenties van Olivers deal. Als de zoon zwaargewond raakt, maakt de vader een keuze die dramatische gevolgen zal hebben voor iedereen.

Bekijk het aanbod van The Debt

Filmposter Filmposter The Debt

Regisseur The Debt

Barney Elliott

Schrijvers The Debt

Barney Elliott

Cast The Debt

Stephen Dorff
David Strathairn
Brooke Langton
Carlos Bardem

Alternatieve titels

Oliver's Deal

The Debt

The Debt

Wil jij weten waar The Debt op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Debt draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Debt informatie

Benieuwd waar The Debt over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Debt. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Debt al heeft ontvangen.

The Debt trailer

Benieuwd of The Debt iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Debt jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Debt kunt kijken!