Ollie Trollie reist naar de sterren (2024)

Ollie Trollie reist naar de sterren

90 minuten 28-05-2024
Ollie Trollie wil dat zijn opa Bollie Trol met hem speelt. Maar opa is druk met zijn grote liefhebberij: kijken naar de sterren en de maan. Ollie loopt mopperend weg. Dan ontdekt hij tot zijn grote schrik dat zijn opa er niet meer is. Waar is opa Bollie Trol? In de ruimte? Tussen de sterren? Op de maan? Lukt het Ollie om zijn opa te bereiken en het weer goed te maken? Ollie Trollie maakt een spannenede reis, natuurlijk samen met zijn maatje Vleermuis Vlerk. En met nieuwe vrienden die ze onderweg ontmoeten. Sfeervol en humoristisch poppentheater met mooie vilten poppen, die voor herkenning en een vleugje ontroering zorgen. 4+ 45 minuten

Regisseur Ollie Trollie reist naar de sterren

Onbekend

Schrijvers Ollie Trollie reist naar de sterren

Onbekend

Cast Ollie Trollie reist naar de sterren

Onbekend

Ollie Trollie reist naar de sterren

Wil jij weten waar Ollie Trollie reist naar de sterren op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ollie Trollie reist naar de sterren draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ollie Trollie reist naar de sterren informatie

Benieuwd waar Ollie Trollie reist naar de sterren over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ollie Trollie reist naar de sterren. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ollie Trollie reist naar de sterren al heeft ontvangen.

Ollie Trollie reist naar de sterren trailer

Benieuwd of Ollie Trollie reist naar de sterren iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ollie Trollie reist naar de sterren jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ollie Trollie reist naar de sterren kunt kijken!