https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/180608-67ea8f4a31aa8d2fe85a7dd7b61cb52350b5d184/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Once in Trubchevsk (2021)

AL
Gevoelig portret van de liefde tussen twee doodgewone Russen die moeten kiezen tussen hun gevoelens en huwelijkse verplichtingen.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Once in Trubchevsk

AL
84 minuten 08-07-2021

Recensies Once in Trubchevsk

Filmposter Once in Trubchevsk

Gevoelig portret van de liefde tussen twee doodgewone Russen die moeten kiezen tussen hun gevoelens en huwelijkse verplichtingen.

In een kleine stad blijft niets geheim. Het maakt niet uit hoe hard je ook je best doet ontrouw te verbergen, de waarheid zal vroeg of laat aan het licht komen. Troebtsjevsk, Rusland, tegen de grens met Oekraïne. Een vrachtwagenchauffeur heeft er een buitenechtelijke relatie met de verleidelijke Anna, eveneens getrouwd. Hoe houden zij hun verhouding geheim in een stadje waar de muren oren hebben? Regisseur Larisa Sadilova tekent een gevoelig portret van de liefde tussen twee doodgewone Russen die moeten kiezen tussen hun emoties en huwelijkse verplichtingen. Sadilova weet haar cast tot grootse prestaties te brengen. Sadilova maakt, net als in eerdere films, gebruik van amateuracteurs, haar stijl doet dan ook documentair aan. Haar tweede speelfilm, With Love, Lilly, won in 2003 een Tiger Award op IFFR. Nothing Personal won de FIPRESCI-prijs op het filmfestival van Moskou (2007). De film was eerder te zien in de Certain Regard-competitie van het Cannes-filmfestival. Nederlandse of Engelse ondertitels beschikbaar.

Regisseur Once in Trubchevsk

Larisa Sadilova

Schrijvers Once in Trubchevsk

Larisa Sadilova

Cast Once in Trubchevsk

Mariya Semyonova
Kristina Schneider
Egor Barinov
Kristii Schneider
Yuri Kiselev

Alternatieve titels

Once in Trubchevsk

Odnazhdy v Trubchevske

Filmagenda van Once in Trubchevsk

Once in Trubchevsk

Wil jij weten waar Once in Trubchevsk op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Once in Trubchevsk draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Once in Trubchevsk informatie

Benieuwd waar Once in Trubchevsk over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Once in Trubchevsk. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Once in Trubchevsk al heeft ontvangen.

Once in Trubchevsk trailer

Benieuwd of Once in Trubchevsk iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Once in Trubchevsk jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Once in Trubchevsk kunt kijken!