https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/214982-78be6e851a156fbbc140c386c5b1c6e47951897d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Onder de blote hemel (2023)

12
Wanneer de tienjarige Elvie haar verstandelijk beperkte moeder voorbij groeit, beginnen hun levens langzaam te ontsporen.

Onder de blote hemel

12
92 minuten 21-09-2023

Filmposter Onder de blote hemel

Wanneer de tienjarige Elvie haar verstandelijk beperkte moeder voorbij groeit, beginnen hun levens langzaam te ontsporen.

De tienjarige Elvie (Ylse Ringeling) woont met haar verstandelijk beperkte moeder Emma (Rifka Lodeizen) op een camping midden in de natuur. Emma is liefhebbend maar naïef, ze worstelt met sociale interacties en heeft moeite om anderen te begrijpen. Terwijl de zomer op de camping losbreekt, broeit het tussen moeder en dochter. Elvie heeft een leeftijd waarop ze de wereld beter begint te begrijpen dan haar moeder, wat zorgt voor ongemakkelijke situaties. Wanneer opa Bucko (Johan Leysen), de spil in het gezin, gezondheidsproblemen krijgt, raken Elvie en Emma nog meer op elkaar aangewezen. Opa's afwezigheid zorgt voor grote spanningen en brengt hun geïsoleerde wereld aan het wankelen.

Bekijk het aanbod van Onder de blote hemel

Regisseur Onder de blote hemel

Lilian Sijbesma

Schrijvers Onder de blote hemel

Onbekend

Cast Onder de blote hemel

Rifka Lodeizen
Ylse Ringeling
Johan Leysen
Ludwig Bindervoet
Joy Wielkens
Renee Fokker
Johanna ter Steege

Onder de blote hemel

Wil jij weten waar Onder de blote hemel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Onder de blote hemel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Onder de blote hemel informatie

Benieuwd waar Onder de blote hemel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Onder de blote hemel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Onder de blote hemel al heeft ontvangen.

Onder de blote hemel trailer

Benieuwd of Onder de blote hemel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Onder de blote hemel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Onder de blote hemel kunt kijken!