Onder de Oppervlakte (2014)

Onder de Oppervlakte

92 minuten Documentaire 2014

Recensies Onder de Oppervlakte

MovieMeter: 2,86
In 2005 tekenen Nederland en België een verdrag over de uitdieping van de Westerschelde, zodat ook de grootste zeeschepen de haven van Antwerpen kunnen bereiken en tegelijkertijd de natuur hersteld wordt. Nu, tien jaar en 32 rapporten later, is het akkoord aan Nederlandse zijde nog steeds niet uitgevoerd. Er is een ongekend heftige richtingenstrijd ontstaan over dat natuurherstel, waarin de Zeeuwse Hedwigepolder centraal is komen te staan. Ministers spraken zich afwisselend uit voor of tegen het onder water laten lopen van de polder en zelfs toenmalig minister-president Balkenende bepaalde heel nadrukkelijk de koers. Hij moest echter bakzeil halen toen hij door Europa en België op de vingers werd getikt. Onder de oppervlakte laat zien hoe één polder de inzet werd van een politiek spel waarbij emoties en sentiment het beleid zijn gaan bepalen.

Regisseur Onder de Oppervlakte

Digna Sinke

Schrijvers Onder de Oppervlakte

Digna Sinke

Cast Onder de Oppervlakte

Onbekend

Onder de Oppervlakte

Wil jij weten waar Onder de Oppervlakte op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Onder de Oppervlakte draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Onder de Oppervlakte informatie

Benieuwd waar Onder de Oppervlakte over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Onder de Oppervlakte. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Onder de Oppervlakte al heeft ontvangen.

Onder de Oppervlakte trailer

Benieuwd of Onder de Oppervlakte iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Onder de Oppervlakte jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Onder de Oppervlakte kunt kijken!