https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/168012-842367a6d44e3ce25f5a1e36c4806cb40c47374e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

One Day (2020)

Angst
Een dag uit het leven van een moeder, gevangen in de meedogenloosheid van het dagelijkse leven, tussen haar werk, haar huis en haar kinderen.

One Day

Angst
99 minuten Drama 20-08-2020

Recensies One Day

MovieMeter: 5

Filmposter One Day

Een dag uit het leven van een moeder, gevangen in de meedogenloosheid van het dagelijkse leven, tussen haar werk, haar huis en haar kinderen.

Anna heeft het met drie kinderen, een man, een baan en financiële stress chronisch druk. Ze komt haar afspraken en beloftes na, regelt en onthoudt van alles voor iedereen. Door de hectische dagen spreekt ze haar man echter weinig. Ze voelt aan alles dat ze hem aan het verliezen is en het onvermijdelijke haar te wachten staat…

Regisseurs One Day

Zsófia Szilágyi

Yoon-ki Lee

Banjong Pisanthanakun

Schrijvers One Day

Kim Young-Hee

Cast One Day

Hwa-Young Lim
Nam-gil Kim
Woo-hee Chun
Sang-hee Baek
Yu-lim Jeon

One Day

Wil jij weten waar One Day op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar One Day draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

One Day informatie

Benieuwd waar One Day over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over One Day. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies One Day al heeft ontvangen.

One Day trailer

Benieuwd of One Day iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de One Day jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij One Day kunt kijken!