Only You

Only You

119 minuten Drama 15-08-2019
Een romantisch, sexy en eigentijds verhaal over de strijd om verliefd te blijven, wanneer het leven je niet altijd geeft wat je verlangt. Na een one-night stand op Oudejaarsavond worden Jake (Josh O’Connor) en Elena (Laia Costa) al snel stapelverliefd op elkaar. Ondanks hun leeftijdsverschil besluiten ze na een paar weken te gaan samenwonen en willen ze samen een kind op de wereld zetten. Maar dat loopt niet zoals verwacht. De druk neemt toe en het idee van een gezin dreigt hun liefde voor elkaar te overschaduwen. Blijken hun overweldigende aantrekkingskracht en chemie genoeg als het echt moeilijk wordt?

Geregisseerd door

Harry Wootliff

Schrijvers

Matthieu de Braconier

Harry Wootliff

Cast

Tam Dean Burn
Laia Costa
Daniel Campbell
Josh O'Connor
Isabelle Barth
Lisa McGrillis
Natalie Arle-Toyne

Bioscoopagenda van Only You

Only You

Wil jij weten waar Only You op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Only You draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Only You informatie

Benieuwd waar Only You over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Only You. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Only You al heeft ontvangen.

Only You trailer

Benieuwd of Only You iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Only You jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Only You kunt kijken!