Onze jongens in Miami

Onze jongens in Miami

Komedie 2019
In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Geregisseerd door

Johan Nijenhuis

Schrijvers

Onbekend

Cast

Martijn Fischer
Jim Bakkum
Juvat Westendorp
Eva van der Wijdeven
Malik Mohammed

Bioscoopagenda van Onze jongens in Miami

Onze jongens in Miami

Wil jij weten waar Onze jongens in Miami op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Onze jongens in Miami draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Onze jongens in Miami informatie

Benieuwd waar Onze jongens in Miami over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Onze jongens in Miami. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Onze jongens in Miami al heeft ontvangen.

Onze jongens in Miami trailer

Benieuwd of Onze jongens in Miami iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Onze jongens in Miami jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Onze jongens in Miami kunt kijken!