https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204366-284e7ebc780e06f8dd77326aa95165662913fbe9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Oeps! Kids overboord (2022)

6
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Oeps! Kids overboord

6
87 minuten 14-12-2022

Filmposter Oeps! Kids overboord

Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vaste land en de voedselvoorraad begint zorgelijk te worden. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan... Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk overboord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. Oeps! Aan boord van hun geïmproviseerd vlot, krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland en Finny wordt wakker in een vreemde kolonie van zeer bekende wezens… Gaat het de Ark bewoners lukken de kinderen te vinden en zullen Finny en Leah elkaar ooit weer zien?

Regisseurs Oeps! Kids overboord

Toby Genkel

Sean McCormack

Schrijvers Oeps! Kids overboord

Onbekend

Cast Oeps! Kids overboord

Max Carolan
Ava Connolly
Dermot Magennis

Alternatieve titels

Ooops! The Adventure Continues

Oeps! Kids overboord

Filmagenda van Oeps! Kids overboord

Oeps! Kids overboord

Wil jij weten waar Oeps! Kids overboord op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Oeps! Kids overboord draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Oeps! Kids overboord informatie

Benieuwd waar Oeps! Kids overboord over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Oeps! Kids overboord. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Oeps! Kids overboord al heeft ontvangen.

Oeps! Kids overboord trailer

Benieuwd of Oeps! Kids overboord iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Oeps! Kids overboord jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Oeps! Kids overboord kunt kijken!