Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek

Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek

300 minuten 26-02-2020
Wij vonden de eerste editie hartstikke leuk! Daarom hebben we maar meteen een tweede editie vastgelegd! Lekker de hele avond dansen op de muziek die jij wilt horen! Je kiest voor groen, rood of blauw. En dat betekent dat je kiest voor urban, hiphop, soul, funk, rock, jazz, metal, of disco. Deuren open vanaf 21.00 uur; avond duurt tot 02.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop; 15 euro aan de dagkassa.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek

Helaas draait Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 26-02-2020.

Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek

Wil jij weten waar Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek informatie

Benieuwd waar Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek al heeft ontvangen.

Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek trailer

Benieuwd of Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Oorverdovend - Silent Disco in De Cacaofabriek kunt kijken!